Vi använder cookies

Genom att använda www.branchinfo-kott.se accepterar du, att vi använder cookies. Det gör vi för att förbättra användarvänligheten och för webbstatistiken.
Så säkrar du handeln med nötkött

Så säkrar du handeln med nötkött

Även en riktigt fin bit nötkött kan bli förstörd om den tillagas fel. Därför är det viktigt att dina kunder vägleds i hur de ska steka sin biff för att få ett bra resultat. Här får du en enkel guide.

6. februari 2017

Att steka oxfilé i panna

  • Torka köttet torrt med hushållspapper.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Värm upp pannan och lägg i fett. Det ska låta när köttet läggs på pannan.
  • Lägg inte i för mycket kött åt gången.
  • Stek biffen i en minut på hög värme.
  • Vänd den och stek på andra sidan.
  • Skruva ner till medelvärme och stek biffen tills köttsaften tränger ut på ytan.
  • Vänd biffen och stek tills köttsaften tränger ut även på denna sida.

Om kunderna följder denna guide är det större chans att de köper nötkött igen. Smaklig måltid! 

Läs mer om kvalitet