Danskarna är inte så dumma i alla fall!

I annonserna som visas löpande just nu, gör ”de dumma danskarna” verkligen sitt bästa för att informera dig om den danska grisnäringens hemsida och nyhetsbrev.

Och uppmanar dig att hålla dig uppdaterad och förstå, varför danskarna inte är så dumma i alla fall – i synnerhet inte när det gäller grisproduktion och grisar.

Avsändare: Landbrug & Fødevarer – paraplyorganisationen, som samlar alla viktiga aktörer inom den danska jordbruks- och näringssektorn.

På det området har danskarna mer att bjuda på än de flesta av sina konkurrenter. Köttkvalitet, livsmedelssäkerhet och djuromsorg är bara några områden, där den danska grisbranschen redan för länge sedan satt standarder – standarder som fortfarande fungerar som ett föredöme.

OBS! Du kan vinna en iPad, om du anmäler dig som mottagare av nyhetsbrevet före 31 december 2012. Inte dåligt, när allt du behöver göra är att klicka på www.agricultureandfood.se. Men den största vinsten är nog ändå, att du får värdefull information i nyhetsbrevet – helt utan kostnad.

 
 Klicka på annonserna för att få större bild