Vi använder cookies

Genom att använda www.branchinfo-kott.se accepterar du, att vi använder cookies. Det gör vi för att förbättra användarvänligheten och för webbstatistiken.

April

I de kommande numren av nyhetsbrevet berättar vi om våra produkters väg från producent till konsument i en rad intervjuer med företrädare för hela produktionskedjan. Det första temat är spårbarhet och först ut är producenten. Följ med i historien och få reda på hur arbetet med att ursprungsbestämma både djur och kött går till i den danska grisköttsproduktionen.
Vad är speciellt med danskarnas matkultur? Och hur har Danmark blivit ett land med högkvalitetslivsmedel? Det är några av de områden den svenska stjärnkocken Tareq Taylor har bestämt sig för att undersöka till glädje för tittare i hela världen.
Fem år från nu kommer detaljhandeln att se markant annorlunda ut än den gör idag. Det spår den amerikanska rapporten ’Top trends shaping tomorrow's landscape’ från US Grocery Retailing.
Nära samarbete mellan universiteten och köttindustrin ska säkra kvaliteten på danskt griskött. Ny köttprofessor har satts i spetsen för att kickstarta samarbetet.