Välkommen till nya Branschinfo Kött

Branschinfo-kott.se har nylanserats med ny design och purfärskt innehåll. Mer branschkunskap, ännu högre aktualitet och bättre anpassning för mobila enheter. Det är bara några av nyheterna på nya Branschinfo-kott.se.

”De senaste åren har vi upplevt ett ökat intresse för hemsidan och därför uppdaterar vi den nu med ny design och ännu mer branschkunskap och aktuellt innehåll. Nylanseringen innebär att vår målgrupp, personer i branschen, nu har ännu större möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt få branschkunskap och överblick över utvecklingen i köttbranschen” säger Executive Export- & Marketing Manager Sweden & Germany, Anemette Hansen från Landbrug & Fødevarer.

Optimerad för mobil och läsplatta
Branschinfo-kott.se har dessutom fått en responsiv webbdesign. Det betyder att sidan anpassar sig efter den enhet som du använder när du besöker sidan.

”Vi vet att minst 40 % av de som besökt sidan under det senaste halvåret har använt läsplatta eller mobiltelefon, så vi hoppas att dessa användare nu får en ännu bättre upplevelse av den nya sidan” säger Anemette Hansen.

Ny adress – men samma intressanta innehåll
Tidigare fanns webbsidan på adressen Agricultureandfood.se, men eftersom den nya sidan främst vänder sig till dig som är intresserad av köttproduktion har webbsidan fått adressen www.branschinfo-kott.se för att framhäva fokuset på köttproduktion.

Upptäck sidan
Vi har samlat tre exempel där du kan uppleva den nya designen:

1. Mer branschkunskap
Under menyalternativet ”Grisproduktion” hittar du nu branschkunskap om både primärproduktionen och slakteridelen av grisköttsproduktionen uppdelat efter olika parametrar.

  • Djuromsorg
  • Livsmedelssäkerhet
  • Spårbarhet
  • Kvalitet
  • Hållbarhet
  • Smittskydd och hygien

2. Vi erbjuder
Under den här menyn har vi samlat allt det vi kan erbjuda dig. Här hittar du allt från seminarier och rådgivning till våra publikationer.

3. Större aktualitet
Under Aktuellt hittar du både nya och äldre artiklar samt aktuella notiser. Här kan du alltså både hålla dig uppdaterad med de senaste branschnyheterna och hitta äldre artiklar som kan vara intressanta.

Vi tar gärna emot ris och ros
Om du skulle uppleva tekniska problem med branschinfo-kott.se efter förändringen får du gärna skriva till oss på branschinfo-kott@lf.dk

Har du ris eller ros kan du skriva även det till branschinfo-kott@lf.dk.