Missa inte nyheterna på vår webbplats

Med den nya statistikavdelningen får du enkla och överskådliga diagram och tabeller, ett filmgalleri samlar alla filmer på ett och samma ställe och nya bilder ger en snabb överblick över styckdetaljerna.

Men den nya statistikmenyn har vi gjort det ännu enklare att hitta siffror och data för grisköttsproduktionen. Anemette Hansen, Executive Export & Marketing Manager Germany & Sweden, på Landbrug & Fødevarer berättar om den nya avdelningen.

”Vi har lagt stor vikt på användarvänlighet och enkel navigering vid utformandet av den nya statistik-menyn. Vi vet ju att webbplatsen läses av stressade och professionella köttentusiaster och därför har vi försökt att göra alla siffror och data lättillgängliga via diagram och tabeller. För särskilt intresserade läsare går det också att ladda ner tabellerna.”

Diagrammen visar exporttal, utvecklingen för det totala antalet grisar i Danmark, vikten för en genomsnittlig slaktkropp och mycket, mycket mer.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL STATISTIKSEKTIONEN

Nytt filmgalleri: Se grisproduktionen på film
En annan nyhet på webbplatsen är samlingen med alla videoklipp i ett galleri. Det gör att du kan få en överblick över alla tillgängliga videoklipp med bara ett enda klick från startsidan av branschinfo-kott.se.

Här kan du t.ex. möta en bonde i sitt grisstall eller höra experter berätta om utvecklingen inom antibiotika och djuromsorg.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL FILMGALLERIET

Nya planscher med styckdetaljer för nöt- och kalvkött

Få en översikt över styckdetaljerna för nöt- och kalvkött

Hämta planscherna som PDF här:

Plansch: Styckdetaljer för nötkött
Plansch: Styckdetaljer för kalvkött