Vi använder cookies

Genom att använda www.branchinfo-kott.se accepterar du, att vi använder cookies. Det gör vi för att förbättra användarvänligheten och för webbstatistiken.

Seminarium i november för detaljhandeln och foodservice

Den 7 – 8 november arrangerar Landbrug & Fødevarer det årliga seminariet om fläsk- och nötkött i Danmark för detaljhandeln och företag inom foodservice.

14. september 2016

Det blir två intressanta dagar om djuromsorg, livsmedelssäkerhet, hållbarhet och de senaste mattrenderna. Dessutom blir det besök hos uppfödare av gris- eller nötkreatur. Det kommer också att bjudas på olika kulinariska upplevelser. Sista anmälningsdag är den 3 oktober.

Du kan se fram emot:

  • Nya insikter i dansk gris- och nötköttsproduktion
  • Information om den senaste utvecklingen inom bl.a. djurskydd och antibiotikaanvändning
  • Presentationer och rundabordssamtal med olika experter och representanter från livsmedels-branschen
  • De senaste livsmedelstrenderna
  • Besök hos gris- eller nötkreatursuppfödare
  • Nätverkande och kulinariska upplevelser

Program  

Om du har frågor, är du välkommen att skicka dessa till Maiken Rohde Persson, mrp@lf.dk eller via telefon +45 3083 1069