Seminarium i november för detaljhandeln och foodservice

Den 7 – 8 november arrangerar Landbrug & Fødevarer det årliga seminariet om fläsk- och nötkött i Danmark för detaljhandeln och företag inom foodservice.

Det blir två intressanta dagar om djuromsorg, livsmedelssäkerhet, hållbarhet och de senaste mattrenderna. Dessutom blir det besök hos uppfödare av gris- eller nötkreatur. Det kommer också att bjudas på olika kulinariska upplevelser. Sista anmälningsdag är den 3 oktober.

Du kan se fram emot:

  • Nya insikter i dansk gris- och nötköttsproduktion
  • Information om den senaste utvecklingen inom bl.a. djurskydd och antibiotikaanvändning
  • Presentationer och rundabordssamtal med olika experter och representanter från livsmedels-branschen
  • De senaste livsmedelstrenderna
  • Besök hos gris- eller nötkreatursuppfödare
  • Nätverkande och kulinariska upplevelser

Program  

Om du har frågor, är du välkommen att skicka dessa till Maiken Rohde Persson, mrp@lf.dk eller via telefon +45 3083 1069