Köttakademi 4 – 6 november 2019

Tre dagar med föreläsningar, nya insikter, nätverkande och goda matupplevelser. Anmäl dig till årets akademi för gris- och nötkött senast 21 oktober. Helt gratis!

Akademin är särskilt för dig som arbetar inom svensk detaljhandel och foodservice.

Även i år bjuder vi på föreläsningar, nätverkande och goda matupplevelser! Vi kan utlova något för både öron, ögon och smaklökar! Boka in dessa dagar redan nu.

Datum: 4 – 6 november 2019
Plats: Danmark – Köpenhamn och Århus.

Köttakademien kommer att ha ett innehållsrikt program där du får insikt om hur det danska lantbruket arbetar med hållbarhet, som inbegriper att öka djuromsorgen, minska förbrukningen av antibiotika samt minska klimatpåverkan.

Du kan se fram emot:

  • Träffa branschkollegor och diskutera med experter om det senaste inom dansk livsmedelsindustri samt jämförelser med övriga Europa.
  • Besöka Danish Crowns grisslakteri i Horsens och Danish Crowns kreatursslakteri i Holsted.
  • Att få inblick i hur Danmark arbetar för att höja köttets värde hos konsumenter och andra målgrupper.
  • Att bli uppdaterad om livsmedelssäkerhet, djuromsorg och spårbarhet inom den danska gris- och nötkreatursuppfödningen.
  • Att få möjlighet till nätverkande och kulinariska upplevelser

Läs mer om våra seminarier och erbjudanden här

Här är några kommentarer från tidigare års deltagare
”Trevligt bra och innehållsrikt.”
”Otroligt intressant, bra och kunniga föreläsare. God mat.”
”Tack för intressanta och givande dagar!”
”Lärde mig mycket som jag kan ta med hem”.
”Väldigt värdefullt för mig att få se gris- och kalvproduktionen on site”.

Mer information om programmet kommer snart.
Möjlighet att anlända till hotellet söndagen den 3 november, mingel med branschen.

Om du vill ha en plats på Köttakademin, kan du redan nu skicka ett meddelande till jko@lf.dk.

Transport till och från Danmark sker för egen räkning.