NYHET: Stor avdelning om nötkött på webbplatsen

Få en överblick över nötköttsproduktionen på www.branschinfo-kott.se. Webbplatsen har fått en helt ny avdelning om nötkött där du får information om allt från djuromsorg till livsmedelssäkerhet i nötköttsproduktionen.

Den nya avdelningen om nötköttsproduktion på branschinfo-kott.se är nu klar. Här hittar du branschmässig och tillförlitlig information om alla delar av nötköttsproduktionen – från jord till bord.

”Vi har ett tydligt mål om att de som använder Branschinfo-kott.se enkelt ska kunna hitta och fördjupa sig i branschkunskap om hela köttproduktionen i Danmark. Därför är vi nu glada över att kunna lansera den nya avdelningen om nötkött, som innehåller lättillgänglig information om djuromsorg, livsmedelssäkerhet, hållbarhet och mycket annat om nötköttsproduktionen i Danmark”, säger Executive Export- & Marketing Manager Sweden & Germany Anemette Hansen från Landbrug & Fødevarer.

I den nya avdelningen om nötkött har vi samlat informationen på en och samma plats för att du lättare ska kunna hitta just den information du söker. Avdelningen är indelad så att du först väljer om du är intresserad av primärproduktion eller slakteri, varefter du väljer den parameter, t.ex. djuromsorg, som du vill läsa mer om. Flera av parametrarna innefattar också en rad underämnen som du kan fördjupa dig i för att få en fullständig överblick över processerna.

Nötköttsproduktionen uppdelas så här:

Primärproduktion

Slakteri

Den nya avdelningen är andra delen i den nylansering av branschinfo-kott.se som vi startade i september, med ny layout, responsiv webbdesign anpassad för mobila enheter och en avdelning om grisköttsproduktion

Läs även: Välkommen till nya Branschinfo Kött

Om du upplever tekniska eller innehållsmässiga problem i den nya avdelningen om nötkött på branschinfo-kott.se får du gärna skriva till oss på branschinfo-kott@lf.dk

Har du ris eller ros så skicka gärna även det till branschinfo-kott@lf.dk.