
Djuromsorg
Djuromsorg är ett väsentligt element i grisproduktionen, både för att det kommer djuren till godo och för att det i slutändan ger en bättre köttkvalitet.
Read more about Djuromsorg
Livsmedelssäkerhet
I den danska grisproduktionen finns en hög livsmedelssäkerhet.
Read more about Livsmedelssäkerhet
Spårbarhet
En säker produktion av griskött kräver kontroll av alla delar i produktionskedjan, från produktionen i grisstallarna till slakt och styckning på slakteriet.
Read more about Spårbarhet
Kvalitet
Griskött från Danmark kännetecknas av en enhetlig hög kvalitet, vilket är ett resultat av en mångårig insats i branschen.
Read more about Kvalitet
Miljö och klimat
Det är stort fokus på miljöeffektivitet inom produktionen av griskött.
Read more about Miljö och klimat
Hygien och smittskydd
För att upprätthålla en hög livsmedelssäkerhet och kvalitet på slakterierna är det avgörande att man har full kontroll på hygien och eventuella smittkällor.
Read more about Hygien och smittskydd