Webbplatsen Branschinfo Kött drivs av marknadsansvariga för avdelningen Handel, Marked & Ernæring i den danska företagsorganisationen Landbrug & Fødevarer. Vi brinner för att sprida branschkunskap och nyheter om produktion av griskött.

Vi på Branschinfo Kött har skapat denna webbplats för dig som är intresserad av köttproduktion. Kanske arbetar du med inköp eller kvalitetssäkring av kött i detaljhandeln, eller kanske med tillberedning av kött inom food service-sektorn. Branschinfo vänder sig till dig som arbetar professionellt med kött – vare sig det är i detaljhandeln, beredningsindustrin eller i någon helt annan bransch. Branschinfo Kött är också ett erbjudande om branschinformation till intresserade pressfolk.

Oavsett vilken bransch du arbetar inom så vet vi att du är intresserad av kött och vi hoppas att du ska hitta relevant branschkunskap och nyheter på webbplatsen. Vi arbetar i alla fall för att uppdatera sidan med den senaste kunskapen om grisproduktion.

På webbplatsen kan du också läsa om våra många andra erbjudanden till intressenter inom grisköttsproduktion. Vi erbjuder t.ex. löpande seminarier och ger ut nya publikationer.

Webbplatsen finansieras av Svineafgiftsfonden.