Så här tyckte ni om webbplatsen

I slutet av 2015 bad vi om din och andra användares åsikt om vår webbplats och vårt nyhetsbrev. Här kan du se resultatet av undersökningen och hur vi kommer att uppfylla era önskemål under 2016.

I november 2015 fick användarna av www.branschinfo-kott.se möjlighet att besvara en enkät om användarupplevelsen på webbplatsen. Till vår stora glädje visade resultatet av undersökningen att de allra flesta användare är mycket nöjda med webbplatsen och dess innehåll och funktionalitet.

Resultatet visade att webbplatsen upplevs som användarvänlig och att framför allt nyhetsartiklarna är en populär och lättförståelig källa till nyheter och en inblick i den danska grisbranschen.

Samtidigt har undersökningen gett en inblick i vilka element vi kan göra ännu bättre framöver.

Under 2016 kommer vi därför arbeta med att implementera följande önskemål från er:

  • Ännu mer innehåll om ämnena djuromsorg, hållbarhet, klimatpåverkan och trender
  • Större fokus på publikationer och statistik
  • Att skapa ännu större relevans

Tusen tack till alla som besvarade enkäten och därmed bidrog till att göra upplevelsen av www.branschinfo-kott.se ännu bättre i framtiden.

Den lyckliga vinnaren i utlottningen av en iPad Mini blev en medarbetare från butikskedjan ICA.

Om du har andra kommentarer och idéer om förbättringar av webbplatsen får du gärna kontakta oss. Kontakta gärna Executive Export & Marketing Manager Sweden and Germany, Anemette Hansen på e-post: aha@lf.dk eller tlf. +45 33 394 381

Läs även: Visste du att du kan följa @BranschinfoKott på Twitter?