Köttakademi 4 – 6 november 2019

Se fram emot nya insikter och smakupplevelser – helt gratis.


Akademin är särskilt för dig som arbetar inom svensk detaljhandel och foodservice.

Även i år bjuder vi på tre dagar med föreläsningar, nätverkande och goda matupplevelser! Vi kan utlova något för både öron, ögon och smaklökar! Boka in dessa dagar redan nu.

Datum: 4 – 6 november 2019
Plats: Danmark – Köpenhamn, Fyn och Aarhus.

Köttakademien kommer att ha ett innehållsrikt program där du får insikt om hur det danska lantbruket arbetar med hållbarhet, som inbegriper att både öka djuromsorg, minska förbrukningen av antibiotika samt minska klimatpåverkan.

Du kan se fram emot:

  • Träffa branschkolleger och diskutera med experter som informerar om det senaste inom dansk livsmedelsindustri och jämförelser med övriga Europa.

  • Möjlighet att besöka Danish Crowns grisslakteri i Horsens och Danish Crowns kreatursslakteri i Holsted.

  • Att få en inblick i hur Danmark arbetar för att höja köttets värde hos konsumenter och andra målgrupper.

  • Att bli uppdaterad om livsmedelssäkerhet, djuromsorg och spårbarhet inom den danska gris- och nötkreatursuppfödningen.

  • Att få möjlighet till nätverkande och kulinariska upplevelser

 Här är några kommentarer från tidigare års deltagare  

Trevligt bra och innehållsrikt.”
”Otroligt intressant, bra och kunniga föreläsare. God mat.”
”Tack för intressanta och givande dagar!”
”Lärde mig mycket som jag kan ta med hem”.
”Väldigt värdefullt för mig att få se gris- och kalvproduktionen on site”.

Boka in datumet redan idag. Mer information om programmet kommer längre fram.
Möjlighet att anlända till hotellet söndagen den 3 november, mingel med branschen.


Om du vill vara säker på att få en plats på Köttakademin, kan du redan nu skicka ett meddelande till jko@lf.dk. Transport till och från Danmark sker för egen räkning.