Kontaktpersoner
Har du frågor eller kommentarer? Vi vill gärna höra av dig.
Marknadsaktiviteter
Här hittar du kontaktinformation till de medarbetare som står för marknadskommunikation, seminarier och andra aktviteter för den svenska marknaden.



Branschkunskap - Griskött
Branschinfo Kött har starka kompetenser inom grisköttsproduktion – i samband med grisproduktion, slakt och bearbetning av griskött. Hitta din kontaktperson nedan.

Jan Dahl
Chefskonsult
+45 33 394 406
jd@lf.dkFunktionsord: Livsmedelssäkerhet, bl.a. antibiotikaanvändning, MRSA och resistens

Asger Kjær Nielsen
Kvalitetschef för DANISH Produktstandard och DANISH Transportstandard
+45 33 394 431
akn@seges.dkFunktionsord: Kvalitetssäkring och djuromsorg i primärproduktionen, bl.a. DANISH Produktstandard och DANISH Transportstandard
SEGES, Videncenter for Svineproduktion

Karsten Bruun Rasmussen
Chefskonsult
+45 33 394 384
kbr@lf.dkFunktionsord: Kvalitetssäkring på slakteriet, bl.a. GRMS-standard
Branschkunskap – Nötkött
Branschinfo Kött har starka kompetenser inom nötköttsproduktion – i samband med nötköttsproduktion, slakt och bearbetning av nötkött. Hitta din kontaktperson nedan.
Branschinfo Kött har starka kompetenser inom nötköttsproduktion – i samband med nötköttsproduktion, slakt och bearbetning av nötkött. Hitta din kontaktperson nedan.
Peter Raundal
Specialkonsulent
+45 87 406 680
pra@seges.dkFunktionsord: Hälsa, välfärd och reproduktion, nöttkött

Annette Dresling
Senior Consultant, DVM
+45 33 394 485
adr@lf.dkFunktionsord: Animaliska biprodukter, lagstiftning för animaliska biprodukter, livsmedelssäkerhet, livsmedelslagstiftning, zoonoser, slakterihygien, export.

Jan Dahl
Chefskonsult
+45 33 394 406
jd@lf.dkFunktionsord: Antibiotikaanvändning, MRSA och resistens

Maybritt Kiel Poulsen
Chefskonsult
+45 33 394 476
mkpo@lf.dkFunktionsord: Livsmedelslagstiftning, bearbetning, export