Miniseminarier för ert företag
- Anpassat efter ert företags kunskapsbehov om grisproduktion och nötproduktion i Danmark – vi sätter alltså ihop ett program tillsammans med er
- Möjlighet till allmänna ämnen om grisköttsproduktion och nötköttsproduktion eller mer specifika ämnen inom bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet
- Hålls i Sverige – gärna hos er i själva verksamheten
- Tidseffektivt: normalt 3-4 timmar (efter önskemål och beroende på valda ämnen kan tiden naturligtvis utökas)
- Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt.
- Tidigare ämnen har varit: ”Myter och fakta om MRSA” och ”Aktuella strategier och initiativ inom djuromsorg i Danmark”
- Exempel på program här
Kontakta oss gärna om ni har ett konkret önskemål om ett miniseminarie kopplat till djuromsorg, livsmedelssäkerhet eller spårbarhet. För kontaktinformation – se längst ner på sidan.
Seminarie för grupper
- Normalt uppdelat i två delar
- Presentationer om primärproduktion och slakt – fokusämnen är bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet
- Besök hos grisproducent och nötproducent på slakteri med bl.a. presentation och dialog om ämnena i praktiken
- Hålls normalt i Danmark
- Tidsmässigt ca 2 dagar
- Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt
- Exempel på programhär
Kontakta oss gärna för information om kommande seminarier. För kontaktinformation, klicka här