
Miniseminarier för ert företag
- Anpassat efter ert företags kunskapsbehov om grisproduktion och nötproduktion i Danmark – vi sätter alltså ihop ett program tillsammans med er
- Möjlighet till allmänna ämnen om grisköttsproduktion och nötköttsproduktion eller mer specifika ämnen inom bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet
- Hålls i Sverige – gärna hos er i själva verksamheten
- Tidseffektivt: normalt 3-4 timmar (efter önskemål och beroende på valda ämnen kan tiden naturligtvis utökas)
- Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt.
- Tidigare ämnen har varit: ”Myter och fakta om MRSA” och ”Aktuella strategier och initiativ inom djuromsorg i Danmark”
- Exempel på program här
Kontakta oss gärna om ni har ett konkret önskemål om ett miniseminarie kopplat till djuromsorg, livsmedelssäkerhet eller spårbarhet. För kontaktinformation – se längst ner på sidan.
Seminarie för grupper
- Normalt uppdelat i två delar
- Presentationer om primärproduktion och slakt – fokusämnen är bl.a. hållbarhet, djuromsorg, livsmedelssäkerhet
- Besök hos grisproducent och nötproducent på slakteri med bl.a. presentation och dialog om ämnena i praktiken
- Hålls normalt i Danmark
- Tidsmässigt ca 2 dagar
- Föredragshållarna är ofta personer i branschen med expertkunskap inom primärproduktion och slakt
- Exempel på programhär
Kontakta oss gärna för information om kommande seminarier. För kontaktinformation, klicka här

Referensanalys för gris-, nöt- och kalvkött
Se hur EU-länderna arbetar med djuromsorg , livsmedelssäkerhet, klimat och kvalitetssäkring.
Read more about Referensanalys för gris-, nöt- och kalvkött
Rådgivning och dialog
Vi står redo att ge råd och diskutera djuromsorg, livsmedelssäkerhet, spårbarhet och hållbarhet – sett ur ett marknads- och importperspektiv.
Read more about Rådgivning och dialog
Anmäl dig till nyhetsbrevet
Följ utvecklingen i den danska köttbranschen. Få uppdateringar om nya, spännande initiativ inom t.ex. livsmedelssäkerhet, klimateffektivitet, och mycket mer.
Read more about Anmäl dig till nyhetsbrevet
Publikationer
5 fakta om antibiotikaanvändningen till grisar, 5 fakta om djuromsorg i grisstallet, Hur har mjökkorna det?, Facts & Figures etc.
Read more about Publikationer
Kunskap som du enkelt kan ta del av
Se vidare och få reda på hur du blir uppdaterad om viktiga ämnen inom den danska gris- och nötköttsbranschen. Vi är här för att förmedla aktuella nyheter.
Read more about Kunskap som du enkelt kan ta del av