Rådgivning och dialog

En rad branschexperter och rådgivare står redo att ge råd och diskutera djuromsorg, livsmedelssäkerhet, spårbarhet och hållbarhet i grisproduktion och nötproduktion – sett ur ett marknads- och importperspektiv.

Med unik kunskap och kompetens inom alla delar av produktionskedjan, från jord till bord, erbjuder vi kontakt och dialog med branschpersoner från lantbrukssektorn och gris- och nötköttsbranschen. I organisationen bakom Branschinfo Kött, Landbrug & Fødevarer, sitter mer än 400 medarbetare med stor kompetens inom allt från veterinärförhållanden till branschspecifik statistik och analys. 

Branschinfo Kött erbjuder expertkunskap inom livsmedelssäkerhet, djuromsorg, spårbarhet, kvalitetssäkring, hållbarhet och trender.

Kunskap om grisproduktion
Branschinfo Kött har stora kompetenser inom köttproduktion – i samband med gris-, nöt- och kalvuppfödning, slakt, förädling och export inom områdena levande grisar och kor samt gris- och nötkött.

Bl.a. rådgivning och dialog om

  • Lagstiftning
  • Branschregler
  • Veterinärförhållanden
  • Djuromsorg
  • Hållbarhet
  • Produktstandarder och certifieringar
  • Marknadsstatistik och -utveckling
  • Marknadsanalyser
  • Forskning
  • Marknadskommunikation.

Vi erbjuder också löpande både större seminarier i Danmark och miniseminarier för enskilda företag i Sverige – och gärna på plats hos er. Båda seminarietyperna anpassas naturligtvis efter aktuell marknadsutveckling och därmed era behov.

Läs mer om våra seminarier här och se exempel på program för 2018.

Vill du löpande hålla dig uppdaterad om vad som händer inom djuromsorg, livsmedelssäkerhet, klimat och livsmedelstrender?
Då kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev här.

Kontakta oss gärna för information om rådgivning och dialog. För kontaktinformation – Klicka här